UKENS SPØRSMÅL

🌸Hvordan møttes du og Bjarte? Det er så sykt tilfeldig! Vi møttes for første gang på Ex On The Beach premiere festen som snart er to år siden. Ingen av oss har vært med på programmet og ingen av oss er så spesielt glad i å feste så er så sykt rart at av alle steder så var det der vi møttes.

🌸Er det sant at du egentlig heter Juni? Jeg heter Juni Cornelia Thorsen, men Juni har aldri vært mitt fornavn. Det er på en måte et mellomnavn som bare er foran isteden for i midten.

🌸Hva gjør du når du blir lei deg? Gråter, gråter, gråter, gråter.

🌸Hva gjør du når du blir sint? Blir stille. 

🌸Hvilke TV-program hadde du sagt ja til? Hadde nok sagt ja til de fleste programmer utenom PH og Ex, ikke fordi jeg ikke liker programmene, men jeg føler ikke de passer meg eller hvor jeg er nå i livet. 

🌸Når kommer dansevideoen ut? I morgen kl 18:00😍

🌸Hvordan har du det? Syns det er veldig koselig at jeg alltid får det spørsmålet! Jeg har hatt et par dager der det har gått opp og ned med meg selv. Men jeg har det bedre enn noen gang og føler meg veldig heldig for alt jeg har. 

🌸Hva gjør du akkurat nå? Ser på gift ved første blikk, seriøst mitt favoritt program helt siden sesong 1.

🌸Er du mye stresset? Ahhh du aner ikke. Det er virkelig en ting jeg har såå lyst til å bli bedre på. Å ikke overtenke å stresse med alt. 

🌸Tror du på Gud? Nei, det gjør jeg ikke. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg