TA TID TIL DEG SELV

“God morgen” alle fine mennesker, håper dere alle er friske og har en bra dag så langt. Det er mange som har spurt meg hva man kan gjøre når man er hjemme så mye som det de fleste er nå og da vil jeg si at det viktigste er at du får det du må gjøre – gjort. Men så er det også veldig viktig at du ikke mister deg selv i disse tider, det kan være sunt å være for seg selv litt, men det kan også gå noen på nervene. Bruk tid til å prøve ut noe sminke looker, krøll håret, ta en ansiktsmaske, test ut en ny oppskrift!

Igår så bestemte jeg meg for å vlogge fra mandag til fredag for å dokumentere hva jeg gjør hele denne uken, så kanskje flere av dere får noen tips. Jeg ville også fikse meg og lage mat til Bjarte kom hjem fra jobb, så jeg krøllet håret og sminket meg litt og hadde en bitte liten fotoshoot. Lol. Så gikk vi en lang gåtur med Bobo også lagde vi sjokolade kake med nonstop og seigmenn (fordi vi er 10 år). 

Husk også om du trenger tips til hjemmetrening så har jeg laget en video der jeg viser en effektiv trening som du ikke trenger noe annet enn din egen kropp til, den finner du HER.

🌸Ha en fin dag videre, love you🌸

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg