Å miste en bestevenn.

Siden det skulle vært bursdagen hennes i går så ville jeg dele dette innlegget.

En ting jeg aldri har snakket om før på sosiale medier er Elisabeth. 
Ikke fordi jeg ikke vil snakke om hun, fordi hun er virkelig en stor grunn til at jeg er som jeg er idag og hun har alltid vært en jeg har sett opp til. Men fordi det er et så sårt emne som fremdeles føles så nylig. 

Elisabeth og jeg møtte hverandre på teater som vi begge gikk på, jeg tror jeg var 10 eller 11, hun var 13. Jeg husker at helt siden første gang jeg så henne at jeg syns hun var verdens kuleste. Jeg ville gjøre alt det hun gjorde og være akkurat som hun! 
Vi ble fort veldig gode venner. Jeg har aldri vært en person som har hatt mange venner, så de jeg hadde fikk en helt spesiell plass i hjerte mitt. Hun lærte meg hvordan man tuperte håret og hvordan man ikke skal bry seg om man ser litt annerledes ut enn andre i klesstilen.

Vi brukte hver overnatting på å enten se på Shrek, klippe håret til hverandre eller spille Guitar Hero. Vi delte interesser for dyr, Tokio Hotel, teater og svart eyeliner. 
På mange måter så har hun lært meg så mye av det som jeg vet idag, å være seg selv, være snill mot alle og ikke ta ting så alt for seriøst.

I 2011 så ble livet til Elisabeth tatt fra hun på utøya. Jeg husker de dagene veldig godt, som sikkert resten av landet gjør også. Jeg var 13 år gammel når dette skjedde, så i begynnelsen så greide jeg ikke helt å sette meg inn i hva som hadde skjedd, fordi jeg ikke kunne tro at det var sant. Jeg har ikke lyst til å gå noe mer inn på den dagen, jeg vil heller forklare hva som jeg alltid kommer til å huske hun for. 

Den kuleste jenta som jeg noen gang har kjent som sa ifra til alle som prøvde å være slem mot meg, som alltid fikk alle rundt seg til å le og som lagde smykker av papir kopper. Har enda ikke møtt noen som hun, og det tror jeg heller jeg aldri kommer til å gjøre. Setter så stor pris på alle stundene jeg fikk med Elisabeth, tenker på hun hele tiden og kommer alltid til å savne hun. Vi ses igjen 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg