MINNER JEG SAVNER

Hei🌸 Det er jo ikke akkurat så veldig mange nye minner som blir lagd på denne tiden, så derfor så mimrer jeg tilbake til før alt dette skjedde med verden og herregud som jeg gleder meg til alt er tilbake til det normale. Noe godt med dette er at man virkelig får et nytt syn på livet og at man setter så mye mer pris på de små tingene. 

UKENS SPØRSMÅL

🌸Hvordan møttes du og Bjarte? Det er så sykt tilfeldig! Vi møttes for første gang på Ex On The Beach premiere festen som snart er to år siden. Ingen av oss har vært med på programmet og ingen av oss er så spesielt glad i å feste så er så sykt rart at av alle steder så var det der vi møttes.

🌸Er det sant at du egentlig heter Juni? Jeg heter Juni Cornelia Thorsen, men Juni har aldri vært mitt fornavn. Det er på en måte et mellomnavn som bare er foran isteden for i midten.

🌸Hva gjør du når du blir lei deg? Gråter, gråter, gråter, gråter.

🌸Hva gjør du når du blir sint? Blir stille. 

🌸Hvilke TV-program hadde du sagt ja til? Hadde nok sagt ja til de fleste programmer utenom PH og Ex, ikke fordi jeg ikke liker programmene, men jeg føler ikke de passer meg eller hvor jeg er nå i livet. 

🌸Når kommer dansevideoen ut? I morgen kl 18:00😍

🌸Hvordan har du det? Syns det er veldig koselig at jeg alltid får det spørsmålet! Jeg har hatt et par dager der det har gått opp og ned med meg selv. Men jeg har det bedre enn noen gang og føler meg veldig heldig for alt jeg har. 

🌸Hva gjør du akkurat nå? Ser på gift ved første blikk, seriøst mitt favoritt program helt siden sesong 1.

🌸Er du mye stresset? Ahhh du aner ikke. Det er virkelig en ting jeg har såå lyst til å bli bedre på. Å ikke overtenke å stresse med alt. 

🌸Tror du på Gud? Nei, det gjør jeg ikke. 

 

KETO MIDDAG & BEKYMRET

Hei fineste folk! Håper alle har det bra og at deg og dine er friske. I morgen så er det noe veldig spennende som skjer for meg, som jeg har ventet så lenge på og det er at min første episode av danse serien min kommer ut på min YouTube kanal! Jeg er så sykt redd og nervøs for hvordan dette kommer til å gå og jeg er så sykt spent på hva deres syns om episoden. Så blir spennende å høre tilbakemeldingene! 

Både jeg og Bjarte har begynt å spise mer keto/lav karbo den siste tiden, noe som vi begge har gjort før. Når det skal sier er han MYE flinkere enn meg, og jeg har ikke helt satt meg inn i at jeg skal gå full inn på keto-diett, men siden vi bor sammen så blir middagene vi har sammen Keto basert. Jeg er veldig glad i å lage mat og elsker å prøve ting jeg aldri har gjort før! Så nå har jeg laget “fajitas in a bowl” som ble veldig vellykket🥥🍆🥑🍅🥬🥒 

Nå skal jeg tilbake til å redigere morgendagens episode, så den er helt klar til “premiere” i morgen. Love you🌸

(En som syns maten ser veldig god ut)