FØR DU KJØPER HUND, LES DETTE.

I de siste ukene så har jeg sett så mye som har sjokkert meg og har hatt en klump i magen helt siden jeg så den første hendelsen.

Jeg vet ikke hva enkelte tror det er å få seg en hund eller et annet dyr for den slags skyld, men det er tydeligvis noen som tror det er lettere enn det det faktisk er. Når jeg fikk meg hund så var jeg klar over at det kom til å holde meg opptatt hele døgnet over lang tid. At hunden kom til å kreve oppmerksomheten min hele tiden og at jeg må gå ut med hun veldig ofte, at hun kommer til å tisse og bæsje inne, bjeffe, ødelegge mine favoritt klær og at jeg må bruke lang tid og masse tålmodighet for å få hun til å bli godt trent. Men selv etter all denne forberedelsen så ble jeg overveldet over hvor mye ansvar det var i tillegg til alt jeg var forberedt på, men selvfølgelig så gjorde ikke det noe forskjell fordi hunden som vi bare knapt hadde begynt å kjenne var allerede det viktigste i mitt liv. 

Jeg har aldri hatt en hund, men har hatt et par katter. Kattene jeg har hatt har stort sett klart seg selv, vi måtte bare mate de når de ble sultne. I tillegg så følte jeg vel aldri at kattene trengte meg, eller likte meg noe spesielt. De hadde liksom sitt også syns de jo det var snilt at jeg ga de mat og det var det. Å få en hund derimot var som å få et lite baby som kan løpe, bite og bjeffe. En som ser på meg som sin beskytter og som tror jeg har jaktet på all maten som jeg gir hun. En som løper mot døren av glede bare jeg har vært i butikken og kjøpt melk og som ligger helt opp i halsen min når jeg ligger og ser på ex on the beach. En skikkelig bestevenn. 

Sånn ser alle hunder på eieren sin. Som den som skal beskytte de.

Så ser du for deg en hund som er alt det jeg nevnte over. Som akkurat har kommet i nytt hus og er livredd for at hele hans eller hennes verden skal forandres, men hun er trygg fordi hun har den nye eieren ved sin side. I begynnelsen så syns eieren det er gøy og koselig med en hund, men etterhvert så begynner det å bli masete og mer slitsomt enn h*n trodde. Så isteden for å trene opp hunden til å ikke bjeffe, så slår h*n hunden sin hver gang hunden ikke vil høre.

Tenk så grusomt. 

I de siste ukene har jeg sett 5 tilfeller der eiere har slått hunden sin når de har gått tur. Og før noen sier det, ja jeg vet forskjellen på å trene opp hunden sin og mishandle. Jeg har sett menn i alderen 40-45 dra hunden sin i ørene ned i asfalten og spyttet på den. Jeg har sett en voksen dame sparke hunden sin når den ikke ville slutte å hoppe av glede fordi hunden møtte en annen person som den ville hilse på. Jeg har sett hunder som blir satt ute i plask regn imens eieren er inne og spiser på en varm og god restaurant. HVA ER DET SOM SKJER. Håper alle er flinke i slike situasjoner og greier å gå bort og si ifra om dere ser noe lignende.  

Om du har et dyr du er veldig glad i og som du passer godt på, så vil jeg at du skal være så takknemlig for at hun eller han havnet akkurat hos deg. Fordi tenk om dyret ditt hadde kommet i feil hender. 

Så før du kjøper deg hund; De er ikke pynt og om du ikke er klar for å gi full kjærlighet og omsorg til hunden din i de nesten 14 årene (kanskje mer), så drit i å kjøp deg en. 

TA TID TIL DEG SELV

“God morgen” alle fine mennesker, håper dere alle er friske og har en bra dag så langt. Det er mange som har spurt meg hva man kan gjøre når man er hjemme så mye som det de fleste er nå og da vil jeg si at det viktigste er at du får det du må gjøre – gjort. Men så er det også veldig viktig at du ikke mister deg selv i disse tider, det kan være sunt å være for seg selv litt, men det kan også gå noen på nervene. Bruk tid til å prøve ut noe sminke looker, krøll håret, ta en ansiktsmaske, test ut en ny oppskrift!

Igår så bestemte jeg meg for å vlogge fra mandag til fredag for å dokumentere hva jeg gjør hele denne uken, så kanskje flere av dere får noen tips. Jeg ville også fikse meg og lage mat til Bjarte kom hjem fra jobb, så jeg krøllet håret og sminket meg litt og hadde en bitte liten fotoshoot. Lol. Så gikk vi en lang gåtur med Bobo også lagde vi sjokolade kake med nonstop og seigmenn (fordi vi er 10 år). 

Husk også om du trenger tips til hjemmetrening så har jeg laget en video der jeg viser en effektiv trening som du ikke trenger noe annet enn din egen kropp til, den finner du HER.

🌸Ha en fin dag videre, love you🌸

EFFEKTIV HJEMMETRENING FOR ROMPE, ABS OG KONDIS

Hei alle sammen, håper deg og dine har en bra dag og at dere alle er friske og ikke minst at dere alle er hjemme.
Det har vært noen rare dager nå og det kommer fortsatt til å være sånn her en god stund, derfor så greier jeg ikke å si nok at det er så viktig at vi tar det her på alvor og holder oss hjemme. Det er viktig! Vi har muligheten til å gjøre dette bedre og det er mye viktigere enn en fest du har gledet deg til eller en chill hyttetur med hele familien. 

Nå som det er mange hjemme så blir det naturligvis mye fast food, Netflix og avslapping, noe som jeg syns at er viktig at man unner seg. Men jeg syns også det kan være lurt å trene og opprettholde kropp og sinn med en god hjemme trening. Det er så mye man kan bruke til å trene hjemme og jeg har laget en video der jeg viser dere min daglige trenings økt for å holde meg optimistisk og klar i hode denne perioden som er vanskelig for oss alle, gjerne se den🌸

🌸Hold dere hjemme, hold dere friske og pass på hverandre🌸

Pust!

Det er så mye stress og uroligheter i sosiale medier om dagen og det er viktig at vi er realistiske og tar dette alvorlig så det blir bedre.

Men jeg vil også at dere skal høre fra noen at vi kommer oss igjennom dette! Pust med magen og prøv å legg vekk VG noen ganger så det ikke er det eneste dere tenker på. Det er så mange gode filmer og serier som er ute nå, eller du kan tegne, male hva som helst som får deg til å slappe av. 

Siden det er så mye stress ute nå og mange som er hjemme, så tenkte jeg å ha en livestream etterpå på min YouTube kanal (corneliathorsen) som starter ca kl 19:00. Det koster ingenting og alle kan kommentere og snakke med hverandre. Så får vi roet hverandre ned og fått tankene over på noe annet. Jeg kan ta dumme challenges og sminke meg og fortelle om kleine mensen historier, lol. 

🌸Håper vi ses kl 19:00🌸

Processed with VSCO with hb2 preset

ENDELIG ER DET UTE!

Heiheihei, jeg tror noe av det vanskeligste med å blogge er å vite hvordan i alle dager man skal starte hvert innlegg uten å gjenta seg hele tiden. Jeg er snart på vei til dagens trening i Fredrikstad men ville først komme innom og vise dere min favoritt frokost! Det er edemame bønner med salt, grapefrukt og dadler. Det er så mange som ikke gir grapefrukt en sjanse, haha. Om du deler den opp og spiser med gaffel så blir det verdens beste snack som er så sunt på mange måter. Etterpå så skal jeg kjøpe nuggets på McDonalds, men det er ikke sånn man snakker om på bloggen eller? 

Som sagt så skal jeg til Fredrikstad og danse og jeg har ENDELIG kommet ut med en dato på når min første episode av “Min Siste Dans” kommer og det er den 2.APRIL! Så nå er jeg veldig spent og nervøs, men det er vel bare bra. Jeg gleder meg masse til å høre hva dere syns om den episoden som jeg har brukt nesten 3 mnd på å redigere. 

(Her har Bobo litt drit i øyet, men ellers var bilde så sykt koselig)

Å miste en bestevenn.

Siden det skulle vært bursdagen hennes i går så ville jeg dele dette innlegget.

En ting jeg aldri har snakket om før på sosiale medier er Elisabeth. 
Ikke fordi jeg ikke vil snakke om hun, fordi hun er virkelig en stor grunn til at jeg er som jeg er idag og hun har alltid vært en jeg har sett opp til. Men fordi det er et så sårt emne som fremdeles føles så nylig. 

Elisabeth og jeg møtte hverandre på teater som vi begge gikk på, jeg tror jeg var 10 eller 11, hun var 13. Jeg husker at helt siden første gang jeg så henne at jeg syns hun var verdens kuleste. Jeg ville gjøre alt det hun gjorde og være akkurat som hun! 
Vi ble fort veldig gode venner. Jeg har aldri vært en person som har hatt mange venner, så de jeg hadde fikk en helt spesiell plass i hjerte mitt. Hun lærte meg hvordan man tuperte håret og hvordan man ikke skal bry seg om man ser litt annerledes ut enn andre i klesstilen.

Vi brukte hver overnatting på å enten se på Shrek, klippe håret til hverandre eller spille Guitar Hero. Vi delte interesser for dyr, Tokio Hotel, teater og svart eyeliner. 
På mange måter så har hun lært meg så mye av det som jeg vet idag, å være seg selv, være snill mot alle og ikke ta ting så alt for seriøst.

I 2011 så ble livet til Elisabeth tatt fra hun på utøya. Jeg husker de dagene veldig godt, som sikkert resten av landet gjør også. Jeg var 13 år gammel når dette skjedde, så i begynnelsen så greide jeg ikke helt å sette meg inn i hva som hadde skjedd, fordi jeg ikke kunne tro at det var sant. Jeg har ikke lyst til å gå noe mer inn på den dagen, jeg vil heller forklare hva som jeg alltid kommer til å huske hun for. 

Den kuleste jenta som jeg noen gang har kjent som sa ifra til alle som prøvde å være slem mot meg, som alltid fikk alle rundt seg til å le og som lagde smykker av papir kopper. Har enda ikke møtt noen som hun, og det tror jeg heller jeg aldri kommer til å gjøre. Setter så stor pris på alle stundene jeg fikk med Elisabeth, tenker på hun hele tiden og kommer alltid til å savne hun. Vi ses igjen 

LOVET MEG SELV Å ALDRI GJØRE DETTE, MEN..

Jeg startet søndagen min i rett søndags stil med å bestille en pizza fra peppes som en sen frokost, i tillegg til å legge ut dagens video.
Helt siden jeg og Bjarte ble sammen, så tror jeg vi bare har vært enige om at vårt forhold ikke trenger å bli postet om på sosiale medier, egentlig bare fordi vi begge syns det er så kleint. Det å legge ut kyssebilder og skrive tekst om hvor glade vi er i hverandre er rett og slett ikke helt vår greie, noe som er helt greit. Men vi har det så morsomt sammen, så jeg fikk så lyst til å ha han med i en video! Så, selv om jeg lovet å aldri bli den personen, så er jeg nå blitt den personen som lager videoer med kjæresten sin (ugh). Håper dere liker den🌸

🌸I tillegg så vil jeg bare si at jeg nå har samarbeid med Idealofsweden IdealofSweden og med koden: THORSEN15 så får dere -15% prosent på deres neste kjøp og jeg anbefaler dere absolutt å sjekke ut siden deres fordi de har SÅ mye fint!🌸

Å BLI ELDRE

God kveld, håper dere alle har hatt en fin dag. Jeg begynner å føle meg bedre og har fått filmet litt idag, så jeg er veldig fornøyd. Jeg ville snakke om noe som jeg ikke ser veldig mange andre snakke om. Fordi de siste ukene eller egentlig i hele 2020, så har jeg ikke greid å ta bilder av meg selv uten å tenke at jeg ser annerledes ut. Uansett om jeg ikke har på meg noe sminke eller om jeg har på meg masse sminke, så føler jeg aldri “å her så jeg bra ut” lenger. Før så tok jeg 100 bilder der jeg hadde et par jeg likte, nå tar jeg 100 og liker ingen. Det har vært noe jeg ikke har greid å sette fingeren på ordentlig enda før nå. Når jeg ser på bilder av meg nå i forhold til før, så ser jeg på ansiktet mitt at jeg har blitt eldre. Jeg ser bare at fjeset mitt har blitt mer voksent. Så begynte jeg å tenke på hvor lite jeg hører om det i sosiale medier, fordi de aller fleste pleier jo å ta fillers osv (vet ikke hva det heter haha) for å se yngre ut. 

Har aldri opplevd å se på meg selv og tenke at jeg ser eldre ut, men nå som jeg greier å sette fingeren på og skjønne at det er det det er, så syns jeg egentlig bare det er koselig. Jeg sier absolutt ikke at jeg syns jeg ser gammel ut, jeg bare syns jeg ser mer voksen ut. Jeg ville bare komme innom for å si at det er det mest naturlige i hele verden og det er så fint å se! Isteden for å prøve å skjule at du blir eldre, embrace it. Vi alle blir eldre og det er helt ok, herregud så heldige vi er for å bli eldre!

MINE FAVORITT YOUTUBERE

HERREGUD FOR ET VÆR! Idag så har jeg faen i meg blitt syk. (ble en veldig aggressiv start, og det tar jeg selvkritikk for.)
Fikk derfor i går sett masse på Youtube og tenkte å fortelle dere om mine 5 favoritter. Egentlig så liker jeg ikke å dele mine favoritt Youtubere, fordi jeg føler at de er mine og når jeg deler de og kanskje flere ser på de – så blir jeg sjalu, selv om de har mange millioner som ser på de fra før. Bare jeg som tenker sånn? Åja. 

Emma Chamberlain
Okei, for det første. Kan vi snakke om hvor urettferdig det er at unge idag ser så jævlig bra ut? Skulle sett meg på den alderen, men ja, jeg er ikke bitter. Jeg så Emma (ja, vi er på fornavn) for første gang på Youtube for litt over 2 år siden. Hun er alltid trendy, døds-fuckings-morsom og er en av de få som jeg faktisk sitter for meg selv og ler av. Hun blogger rundt i LA i sine kule klær med sine modell lignende venner og får meg til å føle meg som verdens største og eldste taper. Love her doe.

Lauren Curtis
Lauren er den første Youtuberen som jeg noen gang abonnerte til, noe som er litt gøy siden jeg fortsatt ser på hun (vet, lættis). Hun driver som regel med sminke og mote videoer, tror hun er den eneste jeg føler som driver kun med sånne videoer. (Nå kommer det en mørk historie, så vær klar.) Før når jeg gikk på ungdomsskolen og ble invitert på fest, så var det ganske ofte at jeg ikke fikk fikset meg med noen fordi de “hadde ikke plass til å ha flere hjemme” så derfor måtte jeg fikse meg alene. Da satt jeg på en “Get ready with me” video av Lauren og følte at jeg sminket meg med hun, noe som også er en stor grunn til at jeg ville begynne med Youtube. I tillegg er hun fra Australia og jeg eelsker den dialekten.

Shane Dawson 
Her blir jeg litt som jeg forklarte i begynnelsen, at jeg blir litt sjalu når jeg snakker om han, hahah. Jeg begynte å følge Shane i 2011 og syns alltid at han var morsom, men følte at han på en måte hold noe inne eller ikke var seg selv 110% som man sier. Så når han kom ut som BI og turte å slippe seg selv mere løs, ble jeg bare enda mer glad i han! Jeg vet at alle kjenner han som han med “The Beautiful world of Jeffre Stars” osv, men for meg så liker jeg han best når han bare henger med vennene sine og gjør rare ting. Gjennom han så har jeg også abonnert på Drew Monson og Garret Watts som jeg også syns er drit morsomme. Mine favoritt videoer med han er når Shane, Drew og Garret drar og skal lete etter spøkelser eller lignende

David Dobrik
Om du ikke har levd under en stein de siste årene, så vet du at David Dobrik er liksom the main daily vlogger. Videoene hans er kun 4 minutter og 20 sekunder, men jeg føler at han er en av de som legger mest tid inn i redigeringen sin av alle Youtubere jeg følger. Siden videoene hans er så korte, så går det ikke et sekund uten at det skjer noe. Første gang du ser videoene til David så blir man nesten litt sliten siden det er så mye som skjer. Han og resten av “The vlog squad”, er så sykt kreative og morsomme at jeg får vondt inni meg av å tenke at jeg aldri blir like kul som de. I tillegg så er David den kjekkeste Youtuberen i verden, om du spør meg.

Drew Monson 
Som jeg nevnte litt tidligere, så fikk Shane meg til å abonnere til Drew Monson, noe som jeg aldri har angret på. Om du skal sjekke ut kanalen til Drew for første gang, kommer du sikkert til å bli en smule forvirret og kanskje til og med redd. Han er det rareste menneske som finnes i hele verden, det er jeg helt sikker på og han får meg til å le til jeg seriøst har vondt i magen. Noe jeg syns er orginalt med Drew er at han har som de fleste andre, psykiske problemer som han sliter med, men han jobber med det på en helt annet måte enn noen andre jeg vet om. Han har så mye selvironi og kan seriøst lage vitser om alt. Jeg tror ikke det er noen som har fått meg til å si “MEEE” så mange ganger som Drew, du er nesten bare nødt til å sjekke han ut. 

 

UKENS SPØRSMÅL

INNEHOLDER ANNONSELENKE

Hei alle sammen, håper dere alle har en fin dag! Jeg har faktisk begynt å bli syk, noe som er veldig urovekkende for en hypokonder for meg i disse korona-tider, men det går nok helt fint. Det beste med å være syk er at man får lov til å spise så mye is som man vil og det utnytter jeg veldig idag. Imens jeg ligger her tenker jeg å svare på noen av spørsmålene dere har kommet med denne uken;

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har alltid elsket å skrive og har i mange år hatt blogg. Startet vel min første blogg når jeg var rundt 13 år tror jeg. Syns det er deilig å få ut tanker uten å måtte filme en hel video og redigere. For meg så er blogging litt enklere og mer lettvint, selv om det er YouTube jeg liker best og brenner mest for. 

Hva liker du å gjøre på fritiden? Det blir ikke så mye fritid som ikke må dokumenteres på en eller annen måte, så når jeg først er helt uten noe å gjøre så liker jeg å slappe helt av. Jeg føler det er noe som skjer hele tiden, så det er ingenting deiligere enn å bare gjøre absolutt ingenting noen ganger. 

Har du noen gang tenkt på å flytte igjen? Jeg er veldig glad i Oslo og syns at det er i nærheten av alt jeg trenger. I tillegg så er det ikke så langt unna familie og venner. Men jeg har også kommet til det punktet der hjem er mer en person enn et sted, så om det kommer opp at en av oss vil flytte et annet sted så spiller det nok ikke så stor rolle så lenge det er med min samboer. 

Er det like mye jobb med hund som folk sier? Egentlig vil jeg si at det er mye mer jobb enn det jeg trodde. Men det er så sykt verdt det og jeg kunne aldri gitt bort Bobo for noe som helst i hele verden.

Noen tips til en som vil starte med Youtube? Drit i hva alle andre driver med. Om du starter å blogge, så gjør det for deg selv og for at du elsker det. Det kommer til å være fler som syns du er klein og rar som driver med sosiale medier, men hvem bryr seg egentlig? Kjør på, du lever bare en gang. 

Når kommer daseserien? Jeg vil ikke si akkurat dato enda, men kan si at det er under en mnd😏

Hvordan går det med deg? Jeg vil si at jeg er på mitt mest lykkelige. Jeg tar ikke en dag forgitt og er så glad for alt jeg har i livet. Har de beste folkene rundt meg som bare vil meg vel og jeg er veldig heldig som driver med det jeg elsker. Jeg har selvfølgelig dager der jeg er veldig nede, men det har vi alle! 

Hvor lenge har du vært sammen med kjæresten din? Vi har vært sammen i litt over 1 og et halv år. 

JOGGEBUKSE