FEM TING JEG HATER AT JEG GJØR

Nå som vi fremdeles er i startfasen av vårt “forhold” så må jeg jo fortsette å skrive innlegg der jeg forklare litt mer om meg selv og mitt liv. Det mest naturlige å gjøre da er å lage et innlegg med “10 ting du IKKE visste om meg” eller “5 FUN FACTS” som forresten aldri er morsomme. Men jeg tenkte å gjøre mitt beste for å gjøre innlegget litt mer interessant og originalt og derfor fortelle om ting som jeg gjør som jeg hater. 

 

Alt for glad i å sove, jeg kunne seriøst ha sovet en hel dag om jeg var helt alene og ingen snakket med meg. Jeg kan sove sittende, på flyet, på trikken, på toget, OVER ALT. Det er det diggeste jeg vet om og når jeg er ute så er det jeg gleder meg til aller mest – å komme hjem og legge seg. 

Alt for følsom, det har jeg aaalltid vært. Gråter for hver minste ting enten det er for noe veldig bra eller veldig dårlig. Noe fint i det, men for det aller meste bare dumt og får en hver situasjon til å virke mye større enn det det egentlig er.

Blir alt for fort knyttet til mennesker, jeg stoler ikke alltid lett på mennesker, men når jeg først gjør det og trives sammen med en person så blir jeg veldig fort knyttet. Har skjært meg alt for mange ganger på det og blitt skuffet over å finne ut hvordan de du kalte for venner egentlig er. 

Greier ikke å fokusere i rot, noe som man egentlig skulle tro var en positiv ting, men som har blitt til et eneste stort mareritt (veldig overdrevent). Det første jeg gjør hver morgen og noe jeg må konstant holde på i løpet av hele dagen min er å rydde. Sengen må alltid være redd opp, oppvasken inn i oppvaskmaskinen med engang jeg er ferdig med å spise og det kan aldri ligge noe på gulvet (bare for å komme med noen eksempler). Jeg ble sånn med engang jeg flyttet for meg selv, imens når jeg bodde hjemme så rydda jeg ikke engang rommet mitt. It’s a gift and a curse. 

Klarer ikke å slutte å spise godteri, jeg elsker godteri og sukker. Hadde det gått an, så hadde jeg spist godteri til frokost, lunsj og middag hver dag. Til tross for det, så har jeg alltid hørt at jeg har den dårligste godteri smaken og var aldri den som fikk i oppgave å ta med godteri på jentekvelder. 

BAGEL OG DAGENS FESTLIGHETER

Noe som er veldig deilig med å ha hund er at du aldri forsover deg eller våkner så sent at du får dårlig samvittighet. Verdens beste vekkeklokke er når Bobo legger seg helt inntil kroppen min og bare vil kose, selv om ånden stinker sild (ja, hun må spise hundemat laget av sild fordi hun er allergisk mot absolutt ALT annet.)

Mitt og Bjartes favoritt sted å kjøpe frokost/lunsj er “Bagel & Juice Vika”. Jeg bestiller alltid en med smøreost og laks og en med banan og sjokolade. D-I-G-G. Etter vi er ferdig med å spise og antageligvis sett en del episoder av Friends, så skal jeg begynne å fikse meg for å filme søndagens video. Etter det er gjort så blir det Full dag med bursdagsfeiring for Martine, noe som blir veldig koselig. Elsker sånne dager som dette, som man kan føle blir bra

Hællæ

Jeg følte egentlig ikke det var noen annen måte jeg kunne starte mitt første innlegg på, beklager. Hadde også veldig lyst til å skrive det med “Comic Sans”, men der setter selv jeg streken.

Sist gang jeg blogget så var jeg 12 år og skrev om hvor mye jeg elsket Tom Kaulitz (det at jeg fortsatt kan skrive det etternavnet uten å google det er flaut) og resten av Tokio Hotel, samt litt sminke og mote for å få alle til å tro at jeg hadde peiling på det. Jeg har alltid elsket å skrive og føler det er noe flaut komfortabelt med å sitte å skrive dette innlegget her, men når det skal være sagt så har jeg heller aldri fått topp karakter for hverken historiene jeg skriver eller for at ordene jeg skriver i det hele tatt står riktig. Så Oda, som er min bestevenninne og framtidig norsklærer kommer til å få mange “hvordan skriver man dette?” på facebook framover, litt som før i tia. 

Herregud jeg har ikke engang skrevet hva jeg heter, skulle bare ønske det stod i Caps Lock øverst på siden.
Jeg heter Cornelia, er 22 år gammel og bor i O-town/The big O/Oslo. Jeg jobber med Youtube og elsker å danse (wow, du hørtes interessant ut). Nå om dagen holder jeg på med et stort prosjekt som skal komme ut på Youtube om ikke så alt for lenge, noe jeg gleder meg veldig til. 

Jeg ville starte en blogg fordi noen ganger så blir det litt ensomt opp i hode mitt med meg og mine 12 andre stemmer, så er deilig å få luftet litt på hva man har inni der. Så om du vil følge med på en jente som absolutt ikke burde ha blogg – følg min!